RMIT Trips 2

Mat turerna som RMIT ordnar njuter jag speciellt mycket av, nya ställen varje gång och alltid någonting som jag själv inte skulle gå till. De har Foodie Fridays som är typiska lunch lokaliteter, Brunch Club som är brunch givetvis och alltid riktigt fint, Café tour som var enda jag inte gillade eftersom det är bara kaffe och bulla inte mat samt Progressive Dinner Tour för middag. Ordnas kanske en eller två per vecka, deltar inte varje vecka givetvis men då det passar in i schemat. Brunch är endast en restaurang men under de andra tours så är det alltid två eller tre ställen.
 
Mins inte om jag skrev det i förra inlägget men RMIT Trips är designat för att gå på förlust så vi betalar 10-15 dollar beroende på vilken sorts tour det är. Det är alltså alltid värt att ta dyraste rätten på menyn för att få en ordentlig rabatt, minimum 50% brukar det vara enligt priserna på menyerna.
 
Några andra evenemang inblandade nedanför som var icke mat och RMIT Trips relaterade men mycket intressanta, för mig i alla fall.
 
Foodie Friday lunch med en redig hamburgare och franska samt en chokladmilkshake till efterrätt på ett väldigt unikt café, deras tema var pyssel.
 
Det här var en föreläsning från RMITs vice universitetskansler samt några inbjudna gäster från industrin för att diskutera robotars roll i arbetsvärlden. Intressant och lärorikt, gav några väldigt unika insikter som kommer att bli relevanta för framtiden.
 
Immigrationsföreläsning som var givetvis väldigt populär hos alla internationella studeranden.
 
Var sitter jag? 😒 Ser ut som jag har på en kippa av vad det lyser på bakhuvudets kalhygge.
 
Inbjuden höjdare från crypto världen. VDn för Huobi Australia, en av världens största crypto marknader. Tycker verkligen om dessa crypto möten också, inte bara mat turerna och kommer helt säkert att försöka hitta en jobba i denna bransch.
 
RUSU studentföreningen ordnade så att biblioteket var öppet över hela natten och de bjöd på snacks och varm frukost. Tog tillfället i akt och skrev hela natten på ett projekt plus en proppfull ryggsäck med snacks hem.
 
En annan foodie friday med friterade godsaker, vietnamesisk bao och glass.
 
Middagstur till Collingwood, en lite "hippare" område en förort norrut från där jag bor. Tre stop på en pub, tre gamla tågvagnar som var ombyggda till en restaurang och en glassbar som helt seriöst hade bästa glassen jag ätit i hela mitt liv, absolut magnifik glass.
 
Här är från en fancy pancy brunch ställe. Fritata som det bara ryker om.
 
Sista bilden från en annan brunch där det serverades batatvåfflor, riktigt bra faktiskt. Brunch utflykterna är definitivt mina favoriter.