Allmän uppdatering

Livet traskar på som "vanligt", jag är tillbaka till zucchini fälten eftersom jag fick sparken från sötpotatis efter cirka tre veckor, orsaken till det verkar ingen veta. Det troligaste är att det är något sorts motivationsförsök för de som ännu är kvar, av en konstant grupp sju män så är det två kvar från originalgruppen och sju eller åtta har ersatts på cirka fem veckor. Just den farmen har hållit på med detta i flera år. Skit samma tyckte jag för fast det var timlön för de var på en genast, vi kunde inte ens prata och jobba samtidigt och det var inte fulla arbetsveckor.
 
Det blir inte så länge till på zucchini fälten eftersom säsongen är nästan över och vi kommer tillbaks till vandrarhemmet redan kl 10 på förmiddagen. Dåligt betalt med andra ord, 15-25 ämbar per dag, jag har börjat jobba sju dagar i veckar för att kompensera lite. En helt annan värld jämfört med endast två veckor sedan då jag satte rekord med 67 på en dag, inte så dumt med $201 på en dag, visserligen tog det 11h men ändå. Det är ändå ingenting jämfört mot en som plockade 150 på samma dag, vilken robot. Jag missade även min chans att bli supervisor på fälten, synd för det. Det hade varit ett nöje för ryggen att blir supervisor, visst är den bättre efter en så lång tid samt daglig användning av en foam roaller och stretchning för att räta upp ryggraden men kemikalier är alltid bäst :P de säljer relativt starka tabletter med 500mg paracetamol och 15mg kodein receptfritt på apoteket så plopp plopp en till tre per dag.
 
Dålig lön är givetvis ett orosmoment men förhoppningsvis kommer vi/jag att bli flyttade till citroner på måndag, jag säger förhoppningsvis eftersom saker ändras här hela tiden på en dags notis. Citroner betalar "förhoppningsvis" bra mycket bättre men som sagt får se. Åtminstone så är mina 88 dygn nästan avklarade. Nämnde jag orosmoment? Så orolig så jag måste besöka Thailand i december för att lugna nerverna, men det är ett inlägg för senare då noggrannare detaljer har uppenbarat sig.
 
Hade planerat på att flytta från Bundaberg i något skede och testa på ett annat jobb och en annan stad men jag "couldn´t be bothered" som de säger efter 15 minuters sökande. Får ändå testa på tre jobb här och jag tvivlar på att någon annan Queensland håla är bättre.
 
Ty flyttade ut efter några få nätter så det är endast Billy, jag och Lucy igen... åtminstone finns det bra typer i andra rum.
 
Finns inget speciellt att berätta eftersom det finns absolut ingenting att göra i Bundaberg. Lärt mig att tillreda känguru kött i diverse format, följer med många tv-serier, tränade en tid men det har fallit bort då dagarna blev för fysiskt krävande och inte startat igen. Det blir ofta att följa alla andras exempel och dricka lådvin eller bolma ogräs x antal gånger i veckan.