Roliga bilder 6: Working hard or hardly working

Typisk dag på jobbet, välpackade möbler från en nedstängd teater.
 
Dåligt med arbete några veckor på Metro Movers så jag fixade några skift hos en annan firma, en billigare en. Snubben som bodde här, fy satan jag började kväljas av stanken i hans kök.
 
Vi hade kört i ca. 30 minuter och bensinstationen var inom räckhåll men ack han kunde inte längre hålla sig haha.
 
Lång dag, men pengarna rullar in som det ska det går bra nu.
 
En gammal fullt funktionerande grammofon, #asballt.
 
#Asball
 
Ser ni? En koala i trädet. Stannade lastbilen för att hoppa ur och fotografera.
 
Hur textkonversationen med chefen ser ut, får schemat långt på förhand så planering är lätt.
 
Det står "Dog wisdom, the key to happiness is never wearing pants"
 
Casino kväll, nice
 
Superannuation är något som det är lag på att betala för arbetsgivaren, 9,5% i tillägg på din lön som jag borde fått till mitt super konto. Ungefär som en pensionsfond. Supern är också något som arbetsgivaren gärna fuskar med men eftersom jag inte tänker bara ge upp en extra 10% blev det att kontakta ATO (Australian Taxation Office). Efter att några obesvarade telefonsamtal och textmeddelanden innehållande kraftuttryck märkligt nog inte löste konflikten har två av mina härliga arbetsgivare från Bundaberg en ca $40 000 böter att se fram emot plus att de ändå måste betala min super.
 
Härligt att resa ut i världen, träffa nya människor, se nya monument och pladdra med nya myndigheter.
 
Gymme förbanne kar. Det konsumeras stora mängder proteinpulver, grönsaker, brunt ris, kyckling...
 
... och glass.
 
Finlandia tar världen med storm.
 
lol
 
Hälsade på en vän, drack några bärs, beställde pizza ni vet det vanliga men men då jag skulle hem på tåget. Gick från hans hus 02:45 till tågstationen som hette Regent, allt bra satte mig ner på tåget mot centrum och somnade. Vaknade upp i andra ändan av en väktare som skrattade lite för sig själv då jag berättade vart jag var på väg i relation till var jag för tillfället befann mig. Begav mig igen iväg mot centrum och somnade. Vaknade upp en tid senare till högtalaren som sa "You are now arriving at Regent" påväg i fel riktning givetvis. Blev väkt igen på slutstation av en maktgalen biljettkontrollant, en av två gånger som jag någonsin blivit kontrollerad var nu på natten utan giltig biljett för pengarna på kortet var slut. Fyllde snabbt på med en minuts marginal och körde iväg mot centrum, bytte tåg och tog min äntligen hem efter en över 5h färd.