Allmänt och vardagligt

Tjenare, det skrivs inte så mycket intressant nu eftersom det inte sker så speciellt mycket intressant, vardagen rullar på helt enkelt. Blir betydligt intressantare om ca. två månader då jag skall ut och resa igen.
 
Jag har jobbat endast måndag till onsdag i några månader nu men nästa vecka går jag tillbaka till heltid och skall försöka tjäna så mycket pengar som möjligt innan jag lämnar landet, skall fråga efter dubbel och helgskift av chefen. På måndag redan skickas jag till en ny site och en ny upplevelse, börjar kl 16:45 tills ca. 12-1 på natten. Vet inte om nattskiftet blir permanent eller i några dagar, jag skall ersätta en av deras stammisar eftersom han verkade vara värdelös och 3PC måsta givetvis skicka in top manskap, jag, då det är en ny och viktig kund. Jag är redan stammis på en annan site som jag tar hand om men men 300-400 dollar per dag på nattskifte så inte klagar jag. Förra veckan jobbade jag 35h måndag till onsdag men veckan innan tror jag det var 23h så det kan variera mycket.
 
Torsdagarna och lördagarna har mest gått till att arbeta på PR ansökan, det går framåt men extremt långsamt. Inte p.g.a. regeringen utan p.g.a. min egna bristande motivation.
 
Fredagarna har gått åt till engelska skolan men jag har varit redo att ta examen därifrån redan i två månader. All uppgifter är gjorda och godkända. Jag har studerat till IELTS test istället för engelska examen på fredagarna så det har varit bra tack vare lärarinnan som var ex IELTS prep kurs lärarinna, jag tog testet förra veckan och jag hoppas på det bästa, det kändes bra men jag tror jag klåpade mig på speaking delen. Resultaten kommer på fredag.
 
Den 10 november går mitt studentvisum ut och det tar MINST sex månader innan PR ansökan skulle vara avslutat så mitt i alla har jag alltför mycket tid, jag beslutade att ta en ny resa istället för att resa direkt hem och hälsa på familjen. Jag flyger den 10.11 från Melbourne till Ho Chi Minh City i Vietnam, ett land som jag velat besöka en längre tid för mat, natur och krigshistoria. 29 dagar senare är nästa flyg bokat från Hanoi till Hong Kong. Jag tänkte att ett land är ju lite sorgligt så jag kollade på en karta då jag bokade biljetten och såg att Hong Kong är ju där bredvid, dessutom var det exakt samma pris som att flyga Hanoi - Helsingfors. 6 dagar i Hong Kong och sen borde jag befinna mig i Finland den 11 december. Vet inte exakt hur jag skall ta mig från Ho Chi Minh City till Hanoi men de har väl tåg I Vietnam också, kanske jag hyr en vespa som i Top Gear. Vet inte heller hur länge jag stannar i Finland men i några månader antar jag.
 
Vad mera har skett? En månads som vegan experimentet avslutas idag men det är nog värt sitt eget inlägg. Jag och Julie har även flyttat ihop, vi bor i Richmond nu just väster om city.