Allmänt

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen på sistone som säkert alla två trogna läsare är extremt besvikna över. Orsaken är att jag delvis har varit ganska upptagen och delvis för att största delen av det jag hållit på med inte gör sig så bra på en allmän blogg, besökte t.ex. en strippklubb senast helgen med några huskamrater. Nämner det för att en av dem var en man totalt utan självdisciplin, undrar hur mycket pengar han spenderade lol. Nej riktigt så spännande lever jag nog inte, största delen av tiden har helt enkelt varit för ointressant för att skriva om, alternativt föredrar jag att hålla det privat.
 
Det blir en resa till Finland snart för att delta på repövning (5-18 juni). Bifogar en skärmdump men reseplanen för den som bryr sig. Före övningen blir det några dagar i Närpes och efter blir det säkert några dygn i Vasa så den som är intresserad av att ta en kaffe är fri att ta kontakt. Mot månadsskiftet stannar jag säkert ett par dygn i Helsingfors innan det bär iväg till Jakarta i Indonesien. Jag har en gammal vän från Nederländerna som för tillfället bor i Surabaya som jag skall besöka. Två veckor i Indonesien innan det blir att flyga tillbaks till Melbourne och sedan vet jag inte, kanske Tasmanien i tre månader för att plocka vindruvor eller något skitarbete för att få visumet förnyat.
 
 
Jag har noterat priset där eftersom jag vill påminna de som flyger att kolla priset från många olika hemsidor och i mån om möjlighet från olika länder. Jag bokade flygen från expedia.com.au men t.ex. från expedia.fi var det över 4000€!