Jobb 7

Jobb nummer sju skall det vara nu om jag rullar tillräckligt långt bakåt i min inlägg för att hitta senaste arbetsrelaterade inlägget, nummer sju sedan jag började skriva blogg d.v.s. Detta är unikt förstås eftersom det ligger på hemmaplan i Närpes. Eftersom jag blivit så bortskämd med att hitta arbete omedelbart utomlands tog det irriterande länge att hitta ett jobb här, ungefär 8 veckor tog det, och jag sökte totalt till cirka 20-25 företag och arbetsförmedlare. Två intervjuer och två arbetserbjudanden var saldot och jag tog de som ringde först, vilket var Oy Närko Ab.
 
Närko bygger trailers i varierande modeller och personligen jobbar jag på skåpsidan som montör. Jag har jobbat en vecka på skåpmontering och två veckor på takbyggnad, verkar som att jag skall stanna på tak en tid men vi får se.
 
Det finns skyltar som säger fotografering förbjuden så is inte ladda upp från området men vi skall väl tro att Närkos arbetsledning kan ge undantagstillstånd till två små obetydliga segment eftersom de är högst antagligen trogna läsare, kan inte tro annat.
 
Mitt personliga verktygsskåp som man kan rulla med sig.
 
Givetvis en hård jävels viktigaste verktyg i skåpet, aloe vera lotion.
 
Ett halvfärdigt tak som jag installerar belysning i, drar några kablar, limmar och nitar fast profiler och dylikt.