Allmän update

Jobbet går bra, har börjat köra stora bilen nu också ibland. Vet inte hur mycket den lilla väger, 18 m^3 är lastutrymmet i alla fall. Den stora borde vara sex ton tom med ett lastutrymme på 50 m^3. Absolut inga problem hittills... ja förutom några småskrapor på en byrå här och där och denna katastrof -->
 
 
Kanske jag även körde in i två hus men vafan, vem gör nu inte det ibland.
 
 
Huset på första bilden där uppe skulle byta ägare samma dag. Jag förstod inte riktigt byråkratin men nya ägaren höll tillbaks en slutbetalning eller någonting på $40 000 tills garagetaket fixades. Fastighetsmäklaren, kunden, Metro kontoret och några advokater var inblandade och satt länge på telefon för att reda upp sörjan. Jag fick höra några välvalda ord av min chef den dagen då vi återvände till kontoret. Kändes för jävligt givetvis för resten av den dagen men vad kan man, olyckor händer. Förklara situationen, be om ursäkt och gå vidare. Vet inte hur det hela slutade och jag tänker definitivt inte fråga och dra upp det igen, lät som att försäkringen skulle täcka det.
 
Övrigt så går en stor del av min tid åt att träna, upp till sex dagar i veckan ibland. Dieten håller inte precis som ni kan se på mina matinlägg och p.g.a. att en av huskamraterna går i skolan till efterrättskock så saker som denna står på bänken var och varannan dag för allmän konsumpion.
 
 
 
Annars så lever jag ett ganska normalt liv, underhåller mig med att t.ex. besöka en nöjespark som var öppen en helg, givetvis två besökt till årets fantastiska Melbourne Comedy Festival, festa med polare och jaga honor från Tinder.
 
 
Rutiner är bra en tid men det börjar redan bli tråkigt, har många planer i huvudet t.ex. så har Metro kontor i Sydney så kunde flytta dit några veckor, kanske hyr en motorcykel och kör till Tasmanien, det lutar mot besök från Finland i juni så roadtrip till ödemarken eller en vecka i Vietnam, blev bjuden men på Japan resa i september. Vilka planer som förverkligas återstår förstås att se, försöker arbetar så mycket jag kan och spara lite pengar nu för speciellt Japan har jag velat besöka hela mitt liv och det är ett dyrt land. Borde redan ha börjat leta efter seriösare jobb inom miljöteknik men det är så tråkigt plus att jag helt enkelt inte har mycket dötid. Time will tell.
 
Blev även kallad på repövning en vecka i slutet av maj men efter ett svårt beslut så beslutade jag att söka efter befrielse och fick det. En veckas reservistlön betalar inte flygbiljetterna och dessutom var det SA och inte NATO som kallade denna gång så övningen skall hållas i exotiska Kotka. Skulle varit roligt att äntligen se polarna från ATU och min hemlighetsfyllda krigstida placering men ack nej, kanske om ett decennie då staten kallar igen. Hemlig placering eftersom i brevet som SA skickade ut till 90 000 reservister, eller nåt, innehöll inte min placering utan en uppmaning att kontakta regionalbyrån eftersom de inte kunde skicka min placering via posten, coolt som fan.