RMIT Trips

Det visar sig att RMIT är en riktigt social skola, eller kanske det är vanligt med mycket evenemang på en skola i denna storlek. Beror förstås på hur mycket man aktiverar sig. Hittills har jag endast varit på ett möte med Blockchain club och noll med Outdoors club men RUSU har säkert 5-6 evenemang i veckan så lätt att kika in en timme här och där.

Förutom alla klubbevenemang som ordnas så finns det även en service som heter ”RMIT Trips” som skolan driver på förlust. Bra värde för en lite slant eller t.o.m. gratis. Förutom de små guidade utflykterna så finns det även olika gästföreläsare av intresse och förstås konstutställningarna och sådant kulturellt från studeranden.

En intressant föreläsning om sökandet efter nya planeter från en inbjuden gäst, en Australiensk astrofysiker från NASA.


Indiens nationaldag så det bjöds på indisk mat.

Varje torsdag finns det gratis mat och öl. En väldigt populär service som ni kan se på bilden nedanför av matkön. Beroende på veckans tema kan det också finnas gratis muffins, frukter eller t.o.m. matvaror att ta hem. Bra för fattiga studeranden.


Intressant underhållning hade de senaste torsdag i öltältet, det var Pride vecka.


Gick på Foodie Friday som de hette, 10 dollar för besök på tre olika ställen för kaffe, köttpaj och munkar. RMIT Trips ordnade. Trevligt att hitta mera okända ställen i staden.


Denna tour hette Brunswick café tour. Igen 10 spänn för tre ställen, första stället hade vunnit pris för bästa varm chokladen i Melbourne två år i rad och ja den var väl helt bra, smakade som varm o'boy. Andra stället fick vi väldigt mättande kakor och tredje en kopp kaffe.


NEM är för tillfället 17onde största kryptovalutan och onekligen ett intressant projekt. Dessutom sponsrar de RMIT Blockchain klubben. Här är vi och lyssnar på vad deras projekt kan erbjuda världen.


Gratis biljetter till en AFL, Australian rules football, match mellan Richmond Tigers och Western Bulldogs. RMIT Trips ordnade biljetterna och passligt nog bor jag ca. 300m från detta stadium.