Bostad 3: City slicker

Det blev att flytta i helgen, det gamla stället i Toorak började gå mig på nerverna. Allt från att vi inte fick diskmedel till att någon jävel stal mitt snabbkaffe, det var t.o.m. fairtrade kaffe! Det känns dåligt att bli av med sin mat, nästan så att jag fick dåligt samvete för all chedderost som jag lånat. Mycket rörelse där i slutet, tror det var fyra eller fem nya som flyttande in sista veckan, till största del tyskar. Jag fick även en dansk, Sune, till mitt rum tidigare. Ägaren kom in en dag och konstaterade att vi ska vara tre i detta rum, så blev det så. Min nordiska kollega stannade dock endast i 12 dagar, verkade inte som att han tyckte om det speciellt mycket. Sista veckan hade jag och Max en japan med oss istället, Hirohito, Harahuto eller något. Hiroshima älskade i alla fall Marimekko, otroligt att han ens vet om det och tydligen är Mumin extremt populärt i Japan.
 
Min nya lägenhet är på nionde våningen i ett höghus i CBD (=Central Business District), i huset finns en pool, ett väldigt litet gym, tennisplan, 24h säkerhetsvakt, bredvid tåg- och spårvagnsstation. Jag delar rum med en fransman givetvis men de övriga är från Indien, USA, Italien, Storbritannien, Canada kanske? Har inte riktigt träffat alla. Vi är 10 stycken och här finns allt som man behöver. Förutom att en av mina handdukar har mystiskt försvunnit från Wc:n och det är definitivt brist på lagringsutrymme i köket så har det hittills går riktigt bra. Jag ville testa på att bo centralt i en stor stad så det blev denna lägenhet.
 
Tror jag hade varit här i cirka två timmar innan någon satte sig vid köksbordet och började rulla en liten jävel till sig själv. Hade även några glas goon på första lördagskvällen och skulle gå och urinera i något skede men min rumskarmat tog en tupplur på toalettgolvet och hans kamrat från Nya Zeeland tog en spypaus i jacuzzin på andra toaletten. Samma visa i varje delat boende som någonsin existerat, det där var inte ett klagomål. Åtminstone pratar alla engelska här och det är betydligt renare än det andra huset.