Jobb 3PC 4

Termin ett avslutades för några veckor sen och nu är det sommarlov ända fram till första mars. Behöver tjäna ihop pengar för att betala nästa termin så beslutade att ringa upp min gamla chef på 3PC som glatt svarade i telefon och var mycket nöjd över att erbjuda mig heltidsanställning genast. Söker givetvis efter ingenjörsjobb för erfarenheten men under tiden gick det snabbt och enkelt att få detta jobb plus att det i regel betalar netto 1000+ dollar i veckan vilket allt kommer att behövas till terminsavgiften.
 
Just nu har jag oftast varit på nattskift i frysen där jag trivs ganska bra, arbeta dagtid i Australien är så olidligt varm, plus att jag inte är någon morgonmänniska, plus att det är mindre trafik till och från arbetet, plus strafftilläggen för nattskift. Vi börjar kl. 19 och arbetar till kl. 3-5 ungefär måndag-fredag, det beror på produkt och om containrarna anländer i tid.
 
Tyvärr är fryslagret proppfullt så haft några morgonskift också förra veckan eftersom nattskiften är de första som blir inställda, hoppas att det ordar upp sig snart. Allt var stabilt just innan jag började arbeta så antagligen blir det bra igen snart. Att hoppa mellan morgon och nattskift tär på dygnsrytmen. Åtminstone får jag skift varje dag. Haft en lördag och ett dubbelskift på en tisdag hittills också så det går ingen nöd på arbetet.
 
Kallt är det, -21.
 
Två kollegor från Brasilien som jag ofta arbetar med, Elias och Ricardo.
 
Lastade om några pallar med norskt rikemansvatten.